Un bărbat din Daia Română a fost reținut de poliție. Se „înfrupta” regulat din seiful firmei unde lucra

retinut de politiePoliţiştii din Sebeş, cu sprijinul unui tehnician criminalist, au reușit să probeze activitatea infracțională a unui bărbat de 36 de ani din comuna Daia Română care, în repetate rânduri, a sustras din seiful societăţii comerciale la care era angajat, diverse sume de bani.

Astfel, în baza sesizării primită de poliţişti din partea reprezentanţilor societății comerciale din municipiul Sebeş, privind dispariţia unor sume de bani din seiful firmei, la data de 5 iunie, de  la sediul acesteia a fost instalată o capcană criminalistică.

Cu ajutorul acesteia, la data de 10 iunie, a fost identificat principalul suspect de comiterea furtului, M.D., angajat al societăţii ca şi personal de pază, pe mâinile şi hainele lui fiind identificate substanţele conţinute în capcana criminalistică. Cu ocazia controlului corporal efectuat, asupra acestuia au fost găsite 5 bancnote furate. Prejudiciul cauzat prin faptele suspectului este în valoare de 1.660 lei.

Faţă de M.D. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 11 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate în vederea recuperării prejudiciului şi stabilirii întregii lui activităţi infracționale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29664 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*