Un bărbat din Cib a ajuns pe patul de spital după ce a fost bătut măr, cu pumnii și picioarele, de către un tânăr din aceeași localitate

ambulantaLa data de 13 iulie, în jurul orelor 21:36, Poliţia oraşului Zlatna a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 58 de ani, din localitatea Cib, comuna Almaşu Mare, a fost victima unei agresiuni. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că între victimă şi P.N.A., de 29 de ani, din aceeaşi localitate, a avut loc un conflict în timpul căruia i-au fost aplicate mai multe lovituri, cu pumnii şi picioarele. În urma agresiunii, victima a suferit mai multe contuzii şi traumatisme abdominale şi toracice şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internată. Cercetările sunt continuate faţă de P.N.A. sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de concluziile medico-legale ce vor fi formulate în cauză, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei.

În urma concluziilor preliminare ale medicului legist, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei din „lovire sau alte violenţe” în „vătămare corporală”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 194 alin.1, lit.„e” din Codul Penal, iar poliţiştii din Zlatna au luat faţă de P.N.A. măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 15 iulie, să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22074 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*