Un bărbat din Bucerdea Grânoasă, reţinut de poliţiştii din Blaj pentru infracțiuni rutiere, va fi cercetat în stare de arest preventiv

catuseLa data de 31 august 2017,  Ţ.V., de 40 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă,  ce este cercetat pentru  mai multe infracţiuni la regimul rutier, a fost prezentat în faţa magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.

În baza propunerilor formulate de organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, în cauza s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului, fiind sesizată instanţa de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Blaj a dispus arestarea preventivă a lui Ţ.V, pe o durată de 30 de zile.

Informaţii de background:

Ţ.V. a fost depistat de poliţiştii rutieri din Blaj, în seara zilei de 29.08.2017, în timp ce conducea un autoturism, prin comuna Bucerdea Grânoasă, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul mai este cercetat, într-un dosar penal, constituit în luna aprilie 2017, după ce a fost depistat conducând sub influenţa alcoolului şi fără a poseda permis de conducere.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23672 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*