Un bărbat din Botoșani a fost reținut după ce a furat din casa unui bătrân din Miraslău suma de 2500 de lei

BANIPoliţiştii Postului de Poliție Mirăslău împreună cu poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Aiud şi cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Unirea au identificat un bărbat de 49 de ani care a sustras suma de 2500 lei de la o persoană din comuna Mirăslău.

La data de 22 octombrie 2016, poliţiştii Postului de Poliție Mirăslău au fost sesizați cu privire la faptul că, în data de 21 octombrie 2016,  în jurul orei 14.00, la domiciliul lui V.D. de 81 de ani, din comuna Mirăslău, s-a prezentat un bărbat care i-a cerut acestuia un împrumut în sumă de 200 lei întrucât a rămas cu autoturismul în pană. V.D. a înmânat acelui bărbat suma de bani solicitată, au purtat diverse discuții în interiorul locuinței și au părăsit imobilul împreună.  La întoarcerea în locuință, persoana vătămată, V.D.,  a observat faptul că din imobil îi lipsea suma de 2.500 lei.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Postului de Poliție Mirăslău, care, împreună cu poliţiştii Secției de Poliție Rurală Aiud şi cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Unirea, în urma cercetărilor efectuate, au reuşit să-i identifice pe H.T., de 49 de ani, din comuna Blândeşti, judeţul Botoşani, ca fiind principalul suspect de comiterea acestei fapte. Faţă de H.T., Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și furt.  De asemenea, a fost luată măsura reținerii suspectului pentru o perioadă de 24 ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21520 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*