Un bărbat din Blaj, vinovat de accidentul de luni, de la Sântimbru. Au fost implicate trei mașini, inclusiv un microbuz de persoane

La data de 13 noiembrie 2017, în jurul orei 15.30, pe DN 1, în afara localității Sântimbru, un bărbat de 79 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din Alba Iulia.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un microbuz condus de un bărbat de 35 de ani, din localitatea Galda de Jos.

În urma accidentului, conducătorul primului autoturism şi o femeie de 76 de ani, pasageră în autoturismul condus de acesta precum şi un bărbat de 53 de ani, din Alba Iulia, pasager în  microbuz, au suferit leziuni corporale uşoare.

Detașamentul Alba Iulia a intervenit, la fața locului, cu trei autospeciale, un ofițer și 10 subofițeri. În zonă s-au deplasat și trei mașini ale Serviciului Județean de Ambulanță. Imediat după impact, traficul în zonă s-a desfășurat cu greutate. Circulația a fost reluată, pe ambele sensuri, la ora 17.00.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21769 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*