Un bărbat din Bistra s-a ales cu dosar penal. A furat 400 de litri de motorină din rezervorul utilajului pe care lucra ca și angajat

motorinaÎn seara zilei de 23 mai 2017, în jurul orelor 22.00, poliţiştii rutieri din Baia de Arieş, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier împreună cu poliţiştii Postului de Poliție Ocoliș, au oprit un autoturism ce era condus, pe raza comunei Lupşa, de un bărbat de 50 de ani, din comuna Bistra.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat în autoturism, două butoaie în care era transportată cantitatea de aproximativ 400 de litri de motorină.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că motorina ar fi fost furată de către conducătorul auto, din rezervorul utilajului pe care acesta lucrează şi care aparţine unei societăți comerciale din Abrud. Întreaga cantitate de combustibil a fost restituită societăţii păgubite, iar faţă de şoferul autoturismului a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20278 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*