Un bărbat din Almașu Mare a câștigat o excursie în Kenya. Ștefan Decebal Achim a alergat, îmbrăcat în dac, la un maraton desfășurat în capitală

stefan-decebal-achimFunTrip și Bucharest Running Club anunță câștigătorul marelui premiu: o excursie de aventură în Africa! Stefan Decebal Achim este câștigătorul marelui premiu al concursului organizat de FunTrip, în parteneriat cu Bucharest Runnning Club! Stefan a participat la Cursa Populară din cadrul Maratonului București Raiffeisen Bank,  organizată pe 9 Octombrie în Piața Constituției, într-o frumoasă costumație de Dac. Dânsul a avut un costum complet, dovada fiind opincile din picioare cu care a alergat pe tot parcursul cursei și a vestimentației specifice unui adevărat Dac. Pentru aceasta prietenii i s-au alăturat și a reușit să obțină cel mai mare număr de like-uri – peste 1.6K aprecieri!

”Cursa populară. Am alergat la aceasta competiție pentru a promova originea poporului Român și pentru Pachamama Romania, vă rog dragi prieteni ajutați-mă cu câte un like, pentru a promova Dacii și în Africa, prin excursia oferită de Funtrip în Kenya ” , a postat Stefan Decebal Achim pe pagina oficială a Maratonului București, alături de o fotografie de la linia de Finish.

Festivitatea de premiere va avea loc la Gala Bucharest RUNNING CLUB din 31 Octombrie, la Hilton Athenee Palace. Felicitări și abia așteptăm să vedem poze din marea aventură din Kenya!

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21819 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*