Un bărbat din Alba și-a incendiat casa și a încercat să împiedice intervenția pompierilor

Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat din Bistra, care, în seara zilei de 30 noiembrie, ar fi provocat un incendiu la propria anexă gospodărească. Ulterior a fost prezentat în faţa magistraţilor, care au dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv. 

La data de 30 noiembrie 2017, în jurul orei 23.20, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în comuna Bistra, la o anexă gospodărească, a izbucnit un incendiu, existând riscul ca acesta să se extindă şi la alte imobile.

Incendiul a fost stins de pompierii din Cîmpeni şi de localnici, iar în urma cercetărilor efectuate a rezultat că acesta ar fi fost provocat chiar de către proprietarul anexei, un bărbat de 45 de ani, care ar fi încercat şi să împiedice intervenţia pompierilor pentru lichidarea incendiului.

Faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni şi instanţei de judecată care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 16880 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*