Un bărbat din Alba și-a bătut fiica. Pe numele său a fost emis un ordin de protecție și a fost obligat să predea două arme de vânătoare

Mircea Trifu

Polițiștii din Sălciua îl cercetează pe un bărbat din comună, pentru violență în familie, după ce, pe fondul consumului de alcool, și-a agresat fiica. Față de acesta a fost emis și un ordin provizoriu de protecție, iar polițiștii i-au ridicat cele două arme de vânătoare deținute în mod legalLa data de 10 iunie 2019, polițiștii Postului de Poliție Sălciua au fost sesizați de o tânără în vârstă de 24 de ani, din localitatea Sălciua de Jos, cu privire la faptul că, duminică, 9 iunie, tatăl său a agresat-o.

În urma verificărilor efectuat de polițiști a rezultat că, în seara zilei de 9 iunie, bărbatul în vârstă de 52 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii avute cu fiica sa, ar fi lovit-o peste cap și umeri și ar fi tras-o de păr. Polițiștii îl cercetează pentru violență în familie iar pe numele său a fost emis un ordin de protecție provizoriu prin care s-a dispus interdicția de a se apropia de fiica sa, la o distanță mai mică de 5 metri precum și predarea celor două arme de vânătoare, deținute în mod legal.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22591 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*