Un bărbat din Alba Iulia și un altul din Aiud au fost depistați, reținuți și duși la pușcărie. Cei doi au de ispășit pedepse pentru tâlhărie și furt calificat

penitenciar aiudLa data de 7 septembrie 2016, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba l-au depistat şi reţinut pe N.M.I., de 27 de ani, din Alba Iulia. Tânărul este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Alba Iulia la 5 ani şi 8 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Tot în 7 septembrie 2016, poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud au pus în executare un mandat emis de Judecătoria Alba Iulia pe numele lui R.C., de 37 de ani, din Aiud. Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de doi ani şi două luni închisoare, pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat. R.C. a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22045 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*