Un bărbat din Alba Iulia a înșelat un blăjean cu 4500 de lei. I-a promis că îi instalează o instalație de căldură și s-a făcut nevăzut

baniLa data de 12 septembrie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, cu sprijinul poliţiştilor de investigaţii criminale din IPJ Sibiu,   l-au identificat şi reţinut, pe raza municipiului Sibiu, pe I.L., de 39 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune.

Se pare că, la data de 29 august 2017, declinându-şi o identitate falsă şi atribuindu-şi calitatea falsă de reprezentant al unui furnizor de servicii în domeniul instalaţiilor, l-a determinat pe un cetăţean din Blaj să-i dea suma de 4.500 de lei, reprezentând avansul pentru o lucrare de instalare a unor sisteme de încălzire la un imobil.

Ulterior, bărbatul nu s-a mai prezentat să execute lucrarea şi a refuzat orice contact cu victima infracțiunii.

Urmează ca, în cursul zilei de miercuri 3 septembrie, I.L., cunoscut cu antecedente penale şi cercetat şi în alte dosare penale pentru fapte de înşelăciune, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20652 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*