Un bărbat din Alba Iulia a fost identificat de poliție după ce a furat dintr-o magazie. Prejudiciul este de 1.500 lei

politieÎn data de 2 aprilie orele 11,00, poliţia mun. Alba Iulia a fost sesizată  cu privire la faptul că în noaptea de 1 spre 2 aprilie, persoane necunoscute au pătruns în curtea unui imobil situat pe str. Garoafelor, din municipiul Alba Iulia și dintr-o magazie au sustras un cărucior şi un aparat de sudură.

Echipa operativă, deplasată la locul producerii evenimentului semnalat au procedat la efectuarea cercetării locului faptei au identificat mai multe urme şi probe luând măsurile necesare pentru prelevare, conservare şi exploatare în vederea identificării autorilor furtului şi probării activităţii infracţionale a acestora.

Valoarea totală a prejudiciul reclamat este de 1.500 lei.

În urma investigaţiilor efectuate, pe baza probelor obţinute poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au reuşit identificarea principalului suspect al infracţiunii de furt în persoana lui Florin. C. G. (23 de ani) domiciliat în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal în care faţă de Florin. C. G. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  „furt calificat”, faptă pedepsită de art. 208 al. 1, 209 al.1, lit. g și i din Codul Penal, cu suspectul în stare de libertate.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21839 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*