Un bărbat din Alba, care și-a bătut tatăl, a fost reținut de poliție. Omul nu este la prima faptă de acest gen

Poliţiştii din Lupşa l-au reţinut pe un bărbat de 27 de ani, din comună, care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, şi-a agresat tatăl. Bărbatul nu este la prima faptă de acest fel, acesta fiind cercetat sub control judiciar, pentru fapte de violenţă comise asupra tatălui său şi în luna noiembrie 2018.

La data de 11 decembrie 2018, poliţiştii Postului de Poliţie Lupşa, sprijiniţi de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş, au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 27 de ani, din localitatea Valea Holdorii, comuna Lupşa. În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în noaptea de 9 spre 10 decembrie 2018, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi avut discuţii în contradictoriu cu tatăl său şi l-ar fi agresat.

Bărbatul nu este la prima faptă de acest fel, acesta fiind cercetat sub control judiciar pentru violenţă în familie şi ameninţare, măsură dispusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, după ce în 10 noiembrie 2018 l-ar fi agresat pe tatăl său şi l-ar fi ameninţat cu moartea şi cu incendierea locuinţei. Urmează ca, în cursul zilei de miercuri, 12 decembrie 2018, bărbatul să fie prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Judecătoriei Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23593 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*