Un bărbat din Aiud, dat în urmărire internațională, a fost prins de poliție. Pe numele său, autorităţile spaniole au emis un mandat european de arestare

catuseUn bărbat din Aiud,  pe numele căruia autorităţile spaniole au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice, a fost depistat de poliţiştii din Alba, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

La data de 20 iunie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie Municipiului Aiud, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat şi reţinut pe A.S.D., de 32 de ani, din Aiud, care era urmărit internaţional.

Pe numele  acestuia, autorităţile judiciare spaniole au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat autorităţii competente, respectiv Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, pentru demararea procedurilor de confirmare a mandatului european de arestare.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22878 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*