Un bărbat de 60 de ani, din Aiud, a fost reținut de poliție. Este acuzat de mai multe fapte grave

Poliţiştii din Aiud l-au reţinut pe un bărbat de 60 de ani caree a fost depistat, în flagrant delict, imediat după ce a sustras ţigări, produse alimentare şi băutură, dintr-un chioşc în care a pătruns prin efracţie. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul ar fi comis şi 4 infracțiuni de distrugere precum şi un alt furt, toate semnalate poliţiei în perioada 19-30 august 2018.

În dimineaţa zilei de 30 august 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud, în timp ce acţionau pe strada Tribun Tudoran din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 60 de ani, din Aiud, care avea asupra sa mai multe bunuri ce s-au dovedit a fi sustrase. Se pare că, în noaptea de 29/30 august, bărbatul ar fi pătruns, prin efracţie, într-un chioşc de pe strada Cuza Vodă din Aiud şi ar fi sustras ţigări, băutură şi produse alimentare, în valoare totală de 1.240 lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul mai este bănuit şi de comiterea altor fapte de natură penală, sesizate poliţiei în perioada 19 – 30 august.

Astfel, din investigaţii a rezultat că, în zilele de 19, 21 28 şi 29 august bărbatul ar fi aruncat cu diverse obiecte în geamurile unor imobile din municipiul Aiud, distrugându-le, iar în după amiaza zilei de 25 august ar fi pătruns prin efracţie în anexa unei societăţi comerciale şi ar fi sustras diverse bunuri, în valoare de 50 de lei.

Poliţiştii au luat, faţă de bărbat, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de distrugere şi furt calificat, urmând ca în cursul zilei de vineri, 31 august, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21761 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*