Un bărbat de 58 de ani, bănuit de uciderea fostului primar din Lunca Mureșului, a fost reținut pentru 24 de ore. Ioan Rusu a murit sub o ploaie de lovituri de cuțit

Poliţiştii au identificat un bărbat din Lunca Mureşului, judeţul Alba, bănuit de comiterea unui omor, din 27 noiembrie 2016, a cărui victimă a fost un bărbat, de 64 de ani, din aceeaşi localitate.

ioan-rusuLa data de 11 decembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, cu sprijinul  poliţiştilor Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei Operaţiuni Speciale şi ai Institutului Naţional de Criminalistică din cadrul Poliţiei Române, au identificat un bărbat, de 58 de ani, din Lunca Mureşului, bănuit de comiterea infracţiunii de omor, din data de 27 noiembrie 2016, a cărei victimă a fost un bărbat, de 64 ani, din aceeaşi localitate.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba care a luat, faţă de acesta, măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Stirea inițială

Ioan Rusu, fostul primar din Lunca Mureșului, a murit sub o ploaie de lovituri de cuțit. ”E vorba de o infracțiune de omor. I s-a cauzat o hemoragie ca urmare a aplicării mai multor lovituri de cuțit în zona superioară a corpului, abdomen, torace și gât”, a precizat Marius Ungureanu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Vă reamintim faptul că Ioan Rusu a fost găsit, fără viață, duminică dimineața, lângă mașina personală, la marginea localității Lunca Mureșului. Bărbatul ar fi plecat de acasă pentru a-i duce cuiva o sumă de bani. În clipa în care i-a fost descoperit cadavrul, fostul primar ar fi avut asupra lui circa 1000 de lei. Cea care a anunțat dispariția a fost soția. Anchetatorii fac tot posibilul să dea de urma autorului sau autorilor faptei.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*