Un bărbat de 39 de ani din Alba Iulia a făcut un scandal monstru la ușa fostei soții. După o rafală de înjurături și țipete, omul a fost potolit de jandarmi

scandalTotul s-a petrecut  marți, 2 august 2016, în jurul orei 21.00, atunci când un bărbat în vârstă de 39 de ani s-a întors la fosta soție, locatară a unui bloc de pe strada Livezii din Alba Iulia. Motivul reîntoarcerii la domiciliul conjugal l-a constituit faptul că bărbatul, în persoana lui M.I., dorea să stabilească cu fosta soție împărțirea anumitor bunuri din apartament. Aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și văzând că femeia nu dorește să vorbească cu el și nici măcar nu îi deschide ușa, acesta a început să îi aducă injurii și să bată cu pumnii în ușă.

Numai intervenția jandarmilor sesizați prin apel 112 l-a putut calma pe bărbatul care începuse să deranjeze toți locatarii de pe scara blocului prin strigăte și expresii jignitoare la adresa fostei soții. Locatarii blocului le-au relatat jandarmilor că nu mai pot accepta comportamentul lui M.I. și că nu este prima dată când le tulbură liniștea. Pentru comportamentul turbulent și pentru cuvintele jignitoare aduse la adresa fostei soții, M.I. a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 400 de lei .

 

       

 

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21819 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*