Un bărbat de 32 de ani din Sebeș a fost reținut de poliție. El este acuzat că a comis mai multe furturi din incinta unei firme din municipiu

catusePoliţiştii din Sebeş l-au reţinut pe un bărbat care ar fi comis mai multe furturi de cabluri şi conductori, din incinta unei societăţi comerciale din municipiu. Pentru documentarea activităţii infracționale a acestuia, poliţiştii au făcut o percheziţie domiciliară şi au indisponibilizat aproape 150 de kilograme de deşeuri din cupru.

La data de 28 iunie 2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de N.I.M., de 32 de ani, din Sebeş, care este cercetat pentru comiterea mai multor furturi. Se pare că, în perioada aprilie – mai 2016, bărbatul a sustras, în repetate rânduri, cabluri şi conductori electrici din cupru, din incinta unei societăţi comerciale din municipiul Sebeş pe care, ulterior, le-a valorificat către terţe persoane. Pentru obţinerea de probe în cauză, în 28 iunie, poliţiştii din Sebeş, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba, au efectuat o percheziţie la domiciliul unui cetățean din Sebeş, căruia i-au fost vândute o parte din cabluri.  Acolo, au fost identificate 145 de kilograme de deşeuri din cupru, ce au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.   Miercuri, 29 iunie, N.I.M. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 16856 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*