Un bărbat de 32 de ani a fost reținut de poliție. A „țepuit” o firmă din Vințu de Jos cu 21.938 lei

retinutiÎn data de 9 aprilie, poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au reușit documentarea activităţii infracționale a lui N.V., de 32 de ani, din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, care este cercetat întru-un dosar penal privind o faptă de înşelăciune, prin care s-a cauzat un prejudiciu în valoare de 21.983 lei.

Poliţiştii de investigare a fraudelor, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Alba, au stabilit că în perioada august-septembrie 2011, învinuitul s-a prezentat sub o identitate falsă la sediul unei societăţi comerciale din comuna Vințu de Jos, județul Alba unde a declarat că este reprezentantul unei firme de transport din comuna Mihai Viteazu, județul Cluj şi a fost împuternicit să achiziționeze anvelope auto, în valoare de  22.160 lei.

Pentru plata acestora a predat reprezentantului societăţii comerciale o filă cec pentru care, la momentul introducerii în circuitul bancar a fost decontată suma de 176 lei, diferenţa de sumă fiind refuzată la plată.

La data de 9 aprilie, faţă de învinuitul N.V. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 10 aprilie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 215 alin. 1, 2 si 3 Cod Penal.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22045 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*