Un „bărbat” de 30 de ani, din Alba Iulia, a ajuns după gratii. Și-a amenințat și hărțuit fosta iubită care nu a mai vrut să aibă de-a face cu el

scandalLa data de 12 aprilie 2017, poliţiştii Municipiului Alba Iulia, Biroul de Ordine Publică – Compartimentul Proximitate au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore faţă de un bărbat de 30 de ani, din Alba Iulia, pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare şi hărțuire.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii constat că H.G., în perioada 30 martie-10 aprilie 2017,  în repetate rânduri, a amenințat cu acte de violență și a hărțuit  o tânără de 19 de ani din Alba Iulia, producându-i acesteia o stare de temere.

Față de H.G. s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în data de 13.04.2017 să se propună Parchetului punerea în mișcare a acțiunii penale și sesizarea judecătorului de drepturi și libertăți în vederea luării măsurii arestării preventive a acestuia.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Alba.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21472 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*