Un băiețel din Aiud luptă cu o boală cumplită iar visul său este să devină portar. Pentru ajutorarea lui, vineri, se organizează o acțiune caritabilă

denis aiud“Încercăm să vă spunem o poveste dureroasă. Acel gen de poveste care te trimite cu gândul la fragilitatea şi vulnerabilitatea noastră ca ființe umane. Sunt frați gemeni, sunt veseli, sunt creativi, sunt isteți. Sunt lumina ochilor părinților lor. Denis Andrei şi David Alexandru. Visul lor este să joace fotbal împreună. Denis va fi portarul iar David marcatorul. Posturile sunt stabilite definitiv. Denis nu poate să umble singur dar David, da. Vor face o echipă bună. Atunci când Denis va putea. Aici intervenim noi, prietenele copiilor. Trebuie să-i ajutăm să-şi îndeplinească dorința. Pentru asta vor trebui să muncească din greu în săli de gimnastică, cu kinetoterapeuți, în săli de operații pentru diverse corecții şi realiniamente articulare, etc.

Copilul este foarte determinat să izbândească şi noi i-o dorim din tot sufletul nostru. Și mai dorim să înțeleagă faptul că îi suntem alături şi dacă altceva nu putem, putem aduce tot oraşul să-i fie aproape. Plănuim aceasta pentru data de vineri, 27 mai 2016. La Centrul Cultural “Liviu Rebreanu” (căruia îi mulțumim pentru implicare) va fi un Târg de inimioare, o campanie de colectare de fonduri pentru Denis, viitor portar de fotbal dar care, momentan, se războieşte cu o afurisită de tetrapareză spastică. Vă aşteptăm, aşadar, să fim alături de copil şi de suferința lui, să-l încurajăm şi să se simtă ocrotit de dragostea noastră!”

 

Dr. Câmpean Adriana

Preşedinta Asociației “Maria Agapia” Aiud

aiud denis

 

Despre Redacția ProAlba 30258 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*