Un băiețel de 9 ani, din Alba Iulia, și-a donat jucăriile pentru mai mulți copii defavorizați. Urmați puterea exemplului!

„M-am gândit de multe ori dacă să mai postez sau nu faptele bune ale mele sau a celor din jurul meu , dacă să fiu de acord cu ideea unora care o iau ca laudă și am ajuns la următoarea concluzie : copiii noștri au nevoie de exemple pozitive, de inspirație și motivație , nu doar de știri despre accidente și animale jupuite de vii , despre hoție și nedreptate ! Vă încurajez să faceți la fel ! 

Astăzi doresc să îi multumesc lui ALESSANDRO BRUGNOLA un băiat de 9 ani jumătate din ALBA IULIA , care , auzind că noi facem campanii pentru copii defavorizați, s-a oferit din proprie inițiativă să renunțe la jucăriile adunate cu drag de el în decursul anilor, cu singura condiție să îi trimit poze , să vadă cum se bucură copii care le primesc . Mă voi ține de cuvânt !! 

 L-am întrebat dacă e de acord ca la următoarea noastră activitate care va fi în curând , să oferim premii din jucăriile donate de el . Nu doar că a fost de acord, ci chiar s-a bucurat că poate fi de folos altor copii !

MULȚUMIM ALESSANDRO pentru lecția de viață , pentru sufletul tău de aur și pentru exemplul pe care l-ai dat, sunt convinsă că vei inspira și alți copii să facă la fel !!

Vouă părinților, tot respectul !”, au transmis, pe Facebook, cei de la Noul Hadareni, pe care îi găsiți aici

Despre Redacția ProAlba 30185 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*