Un băiat de 14 ani și o fată de 16 ani, din Alba Iulia, au fost reținuți de poliție. Sunt acuzați că, în complicitate cu alți puști, au comis o serie de furturi

furtPoliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de doi minori, de 14 şi 16 ani, din Alba Iulia, bănuiţi de comiterea, împreună cu alţi doi minori, a mai multor furturi, fapte prin care au creat un prejudiciu de aproape 4.000 de lei.

La data de 30 mai 2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un minor, în vârstă de 14 ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea a șase furturi din chioșcuri, societăţi comerciale şi din curtea unei locuinţe, fapte reclamate poliţiei în perioada martie – mai 2016. La comiterea unora din aceste fapte, minorul a fost ajutat de alţi trei minori (un băiat şi două fete), cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, iar prejudiciul total cauzat prin aceste fapte a fost de peste 4.000 de lei.  Cu ocazia percheziţiei efectuate de poliţişti, la domiciliul uneia dintre minorele bănuită de complicitate la furt, au fost găsite o parte din bunurile sustrase. La data de 30 mai 2016,  minorul de 14 ani şi minora de 16 ani, la domiciliul căreia au fost găsite o parte din bunurile sustrase, au fost reţinuţi de poliţişti, urmând ca marți 31 mai, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 27271 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*