Un aiudean și-a agresat iubita, a spart sticle și a amenințat angajații unui local. Bărbatul era și sub măsura controlului judiciar

Un bărbat din Aiud și-a agresat prietena într-un local public. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru tulburarea ordinii liniștii publice, iar polițiștii au sesizat instanța de judecată întrucât bărbatul avea interdicția de a pătrunde în locuri unde se consumă alcool.  

La data de 22 ianuarie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat de 34 de ani, din Aiud, a provocat un scandal, într-un local public și și-a agresat prietena.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 20/21 ianuarie  2020, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi intrat în localul public unde s-ar fi manifestat violent, ar fi spart mai multe sticle, și-ar fi agresat prietena și ar fi adresat amenințări unui angajat al localului. Atât prietena bărbatului, cât și angajatul societății au refuzat să depună plângere pentru lovire și amenințare. Întrucât bărbatul se afla sub măsura controlului judiciar, cu interdicția de a se deplasa în localuri în care se consumă băuturi alcoolice, polițiștii au sesizat instanța de judecată cu privire la încălcarea condițiilor controlului judiciar.  Pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22618 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*