TSD Teiuș și-a ales noul birou de conducere

Conferința Organizației de Tineret Social Democrat Teiuș (TSD) a avut loc sâmbătă 08.02.2020, iar la eveniment au fost prezenți un număr de peste 40 de participanți.

Pe ordinea de zi a reuniunii s-au aflat: Darea de seamă a biroului organizației locale de tineret de la ultimele alegeri și până în prezent; Alegerea președintelui organizației, a vicepreședinților, secretarului și a membrilor biroului local al TSD Teiuș.

Delegații la conferință au ales prin vot deschis, un birou format din: 1 președinte, 5 vicepreședinți, 1 secretar. În cadrul conferinței s-a reales în funcția de președinte domnul Florea Nicolae – consilier local în Teiuș, iar ca vicepreședinți au fost aleși: Florea Bogdan, Avram Bogdan, Lazăr Marcel, Radu Tiberiu și Radu Petru, Boanca Amosela a fost aleasă în funcția de secretar.

La reuniune au luat parte în calitate de invitați: Popa Andrei – președinte al TSD Alba, Mirel Vasile Hălălai – președintele organizației Teiuș a PSD, Darius Dragosin – vicepreședinte al TSD Municipiul Alba Iulia, Ioan Seci vicepreședinte al TSD Municipiul Alba Iulia și alți membrii ai biroului local al PSD Teiuș.

Atât Popa Andrei cât și Mirel Vasile Hălălai au ținut să felicite în alocuțiunile lor, noul birou ales, au adus mulțumiri președintelui pentru rezultatele obținute în mandatele anterioare (în calitatea de lider) și au urat aleșilor mult succes în activitatea de viitor.

Birou de presă PSD ALBA

Despre Redacția ProAlba 30196 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*