Trupul fără viață al unei tinere de 26 de ani din Alba a fost găsit în zona gării din Deva

Mircea Trifu

decedat O tânără de 26 de ani, din județul Alba, a fost găsită fără suflare, marți, 23 februarie, în jurul orei 11:00, în spatele unui supermarket, din zona gării din Deva. Pe trupul său nu au fost descoperite urme vizibile de violență, scriu cei de la glasul-hd.ro.

Potrivit aceleași surse, trupul femeii a fost găsit, ieri dimineață, iar niciunul dintre cei care își fac veacul prin zona gării nu o cunosc pe tânără. Imaginea era una macabră: corpul fără viață era întins pe spate, peste o geacă groasă, iar femeia era îmbrăcată doar cu o bluză, ce era ridicată, și cu o pereche de pantaloni, lăsați puțin în jos. Potrivit specialiștilor, puțin probabil ca tânără să fi murit din cauza frigului. „Am fost solicitați pentru o persoană găsită decedată. S-a constatat decesul, întrucât prezenta semnele morții evidente, nu avea activitate cardiacă. Cadavrul nu prezenta leziuni evidente sau sângerări. Era decedată de aproximativ două ore”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara. Polițiștii au deschis o anchetă, dar din primele date nu există suspiciuni de comitere a unei infracțiuni. „Trupul femeii a fost găsit de o angajată a CFR. Medicina legală va stabili cauza morții, dar din primele date nu există suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale. Însă, medicii legiști vor stabili asta cu exactitate, în urma necropsiei”, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Potrivit ultimelor informații, fata găsită decedată era de loc din Ocna-Mureș, iar cauza morții a fost pancreatita acută.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22528 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*