Treizeci de mașini noi au intrat în dotarea IPJ Alba. Autoturismele cresc capacitatea de intervenție și gradul de siguranță al cetățenilor

masini politie30 de autoturisme Dacia Logan au fost repartizate poliţiştilor din judeţul Alba, pentru a fi folosite în misiunile desfăşurate pentru siguranţa cetăţenilor.

Etapa a III-a de aplicare a programului de înnoire a parcului auto, program iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne şi aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, a adus în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, 30 de autospeciale, care vor intra de azi în serviciu.

masini politie 1Structurile care beneficiază de noile maşini sunt cele operative atât de la sediul inspectoratului cât şi de la subunităţi.

Din luna noiembrie 2014, de când a fost demarat acest proiect şi până în prezent, Inspectotratul de Poliţie Judeţean Alba a fost înzestrat cu 47 de autospeciale marca Dacia Logan.

Prin dotarea cu aceste noi autospeciale, poliţia din judeţul Alba va fi mai promptă în reacţie şi îşi va desfăşura activitatea în condiţii ce vor conduce la creşterea capacităţii de acţiune şi a gradului de siguranţă al cetăţenilor.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20630 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*