Trei tineri liberali ce împărțeau pixuri elevilor care intrau în examenul de BAC au fost „săltați” de poliție

colegiul economicIncidentul în urma căruia trei tineri reprezentanți ai TNL Alba Iulia au ajus sediul poliției din Alba Iulia, s-a petrecut luni dimineața, zi în care elevii clasei a XII-a au susținut prima probă scrisă la BAC. Cei trei tineri, cu vârste de 17, respectiv 18 ani, care împărțeau pixuri cu sigla PNL și mesajul „Baftă la bac!”, au fost „săltați” de o patrulă de poliție din fața Colegiului Economic din Alba Iulia, după ce un profesor a sesizat poliția pe motivul că aceștia „tulburau liniștea”.

„Azi trei tineri de la TNL Alba Iulia au organizat o acțiune, deja devenita traditionala, de impartire de pixuri, cu sigla PNL, cu inscriptia „Bafta la Bac!”. Acțiunea a avut loc in afara incintei fostului liceu economic din Alba Iulia, iar pixurile, făcute pe banii membrilor PNL Alba Iulia erau distribuite gratuit. La sesizarea unei cucoane cu aere de sefa de comisie, polițiștii albaiulieni au oprit acțiunea de distribuire solicitând identificarea „turbulentilor”. Însuși coana cu aere a recunoscut ca n-a fost vorba de nimic ilegal, probabil doar culoarea galbena a pixului. La sediul Poliției Alba Iulia, tinerii „infractori” au fost verificati, iar eu am depus plângere penala împotriva coanei cu aere de sefa. Parca nimeni nu e mai presus de lege.”, a scris Florin Roman pe pagina sa de pe site-ul de socializare facebook.

În legătură cu acest subiect, Biroul de Presă al IPJ Alba a dat următoarea declaraţie: „În urma unei sesizări primite, la faţa locului s-a deplasat o patrulă de poliţie. În clipa în care tinerilor li s-a cerut să se legitimeze, aceştia au spus că nu au asupra lor actele de identitate, motiv pentru care au fost conduşi la sediul poliţiei municipiului Alba Iulia pentru legitimare. Având în vedere că nu a fost comisă nici o faptă de natură penală ori contravenţionala, aceştia au fost lăsaţi să plece imediat după ce au fost legitimaţi.”

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19060 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*