Trei tineri din Unirea au furat o mașină pe care au incendiat-o. Infracțiunile comise de ei nu se opresc aici

Cercetaţi pentru furt calificat, distrugere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 9 februarie 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei Ocna Mureş au identificat trei tineri,  C.A. de 18 ani şi T.I. de 16 ani şi B.V. de 27 de ani, toţi  trei din localitatea Unirea, ca persoane bănuite de comiterea unui furt din localitatea Războieni Cetate.

În noaptea de 12 spre 13 mai 2017, cei trei tineri au pătruns prin efracție in locuința lui V.L., din localitatea Războieni Cetate, de unde au sustras mai multe bunuri. De asemenea, din curtea imobilului tinerii au sustras şi o autoutilitara neînmatriculata, pe care au condus-o pana pe malul râului Mureș, unde au incendiat-o.

O parte din bunurile sustrase au fost recuperate, urmând a fi restituite persoanei vătămate.

Faţă de cei trei tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, distrugere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17754 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*