Trei tineri din judeţele Cluj şi Mureş, reținuți de poliție. Au furat animale dintr-o gospodărie din zona localității Ocna Mureș

retinuti

Cei trei bărbaţi reţinuţi de poliţiştii din Ocna Mureş, pentru furt de animale, vor fi cercetaţi în stare de arest preventiv.

La data de 15 martie 2016, poliţiştii din Ocna Mureş au identificat şi reţinut pe M.A.C., de 18 ani, C.A.E., de 27 de ani şi L.D.B., de 32 de ani, primii doi din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, iar ultimul din comuna Cheţan, judeţul Mureş, care sunt bănuiţi de comiterea unui furt de animale, din grajdul unei gospodării din localitatea Cisteiu de Mureş.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în noaptea de 16 spre 17 februarie 2016, cei 3 au pătruns într-un grajd neasigurat din Cisteiu de Mureş şi au sustras cabaline şi bovine, în valoare de 16.000 de lei. Faţă de cei 3 bărbaţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri, 16 martie 2016, să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22074 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*