Trei tineri din Alba Iulia și Sântimbru au fost reținuți de poliție. Au dat o serie de spargeri în câteva magazine, localuri și un asezământ social

hotiPoliţiştii din Alba Iulia i-au identificat pe trei tineri din Alba Iulia şi Sântimbru, care sunt bănuiţi de comiterea unui număr de 6 furturi sau tentative de furt din societăţi comerciale şi a unui furt dintr-un aşezământ social. Cu ocazia percheziţiei efectuată la reşedinţa unui din ei, poliţiştii au găsit mai multe bunuri provenite din furt precum şi îmbrăcăminte folosită de tineri la comiterea faptelor. Cei trei au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi Parchetului, pentru dispunerea măsurilor legale.  La data de 6 august 2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe B.C.F., de 37 de ani, din Alba Iulia, S.N., de 28 de ani, din Alba Iulia şi M.N., de 25 de ani, din comuna Sântimbru, care sunt bănuiţi de comiterea, în perioada 26 iulie – 4 august 2015, a unui număr de 7 furturi sau tentative de furt.   În sarcina celor trei tineri s-a reţinut faptul că, fie împreună, fie individual, au pătruns, prin efracţie, pe timp de noapte, în 5 magazine alimentare şi localuri publice din municipiul Alba Iulia de unde au sustras ţigări şi diverse sume de bani. Totodată, poliţiştii au reţinut faptul că în noaptea de 28 spre 29 iulie 2015, S.N. a încercat să pătrundă, prin efracție, într-un magazin alimentar situat pe  strada Arnsberg din Alba Iulia, iar în perioada 30 iulie-1 august 2015 a pătruns prin efracție într-un aşezământ social din Alba Iulia, de unde a sustras un laptop, o tabletă, două aparate foto, o unitate PC, haine, alimente şi produse cosmetice.

Pentru obţinerea de probe şi recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele celor trei, la data de 6 august 2015, poliţiştii de investigaţii criminale, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat o percheziție la reşedinţa din Alba Iulia a lui B.F.C., ocazie cu care au fost găsite mai multe dintre bunurile provenite din furturi precum şi genți de voiaj şi îmbrăcăminte ce erau folosite la comiterea faptelor. Poliţiştii au luat, faţă de cei trei,  măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând în data de 7 august, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19577 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*