Trei tineri din Alba au pus în pericol siguranța circulației pe calea ferată. Au fost prinși în flagrant în timp ce furau cabluri de din infrastructura feroviară

cale ferataPoliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Alba i-au depistat în flagrant delict pe 3 tineri, în timp ce sustrăgeau cablu de la instalaţia de semnalizare şi dirijare feroviară, de pe Magistrala 200, între staţiile C.F. Sântimbru şi Coşlariu. Cei 3 au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

În noaptea de 24 spre 25 ianuarie 2016, poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Alba, în timp ce executau activităţi de prevenire a infracţiunilor de furt din infrastructura căii ferate, pe magistrala 200, i-au depistat pe T.A., de 26 de ani, T.A.L., de 27 de ani, ambii din comuna Crăciunelu de Jos, judeţul Alba şi pe M.I.F., de 28 de ani, din Târnăveni, judeţul Mureş, în timp ce sustrăgeau, de la kilometrul 409+500, din zona Haltei CF Sântimbru, 180 de metri de cablu de la instalaţia de semnalizare şi dirijare a traficului feroviar. Prejudiciul a fost evaluat la suma de 8.118 lei. Faţă de cei 3 tineri a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind cercetaţi pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, distrugere şi semnalizare falsă, urmând ca în cursul zilei de marți, 26 ianuarie 2016, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21761 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*