Trei moldoveni au fost identificați de poliție ca fiind autorii unor furturi comise în Alba Iulia. Au sustras 200 de pachete de țigări și bani din automate

furtPoliţiştii din Alba Iulia i-au identificat pe 3 tineri din municipiul Botoşani ca persoane bănuite de comiterea, în luna noiembrie 2016, a mai multor infracţiuni de furt calificat şi tentativă de furt calificat, fapte prin care au cauzat un prejudiciu de 4.500 de lei. Poliţiştii continuă cercetările, pentru documentarea întregii activităţi infracționale a celor 3 tineri.

 La data de 17 februarie 2017, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe 3 tineri, unul în vârstă de 18 şi doi în vârstă de 27 de ani, din municipiul Botoşani, ca bănuiţi de comiterea, în noaptea de 20 spre 21 noiembrie 2016, a unei infracțiuni de tentativă de furt, dintr-un automat de bilete, aparţinând societăţii locale de transport din municipiul Alba Iulia, amplasat într-o staţie de autobuz.

Totodată, poliţiştii au stabilit că, în cursul aceleiaşi nopţi, cei 3 tineri au spart geamul unui magazin situat pe B-dul Republicii din Alba Iulia şi au sustras 200 de pachete de ţigări, precum şi faptul că au forţat un automat de lapte şi unul de cafea, amplasate pe strada Arieşului şi au sustras sumele de bani colectate în interiorul acestora.

Valoarea totală a prejudiciului a fost estimată la 4.500 de lei.

Faţă de cei 3 tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi tentativă de furt calificat precum şi pentru stabilirea şi documentarea întregii lor activităţi infracționale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21537 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*