Trei bătăuși din Alba Iulia reținuți de poliție. Inculpații au bătut un bărbat și i-au facut zob bicicleta

retinutLa data de 22 iulie, poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de 3 dintre cei 4 bărbaţi cercetaţi sub aspectul comiterii la data de 21 iulie a infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire, ameninţare şi distrugere.
În cursul zilei de marți, 23 iulie, T.A., de 20 de ani, P.I. de 27 de ani şi M.I. L. de 26 de ani, toţi din Alba Iulia, vor fi prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.
Informaţii de background:
În data de 21.07.2013, ora 2143, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia am fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că la intersecţia străzilor Câmpenei şi Zăvoi din cartierul Miceşti al municipiului Alba Iulia, s-a produs un scandal în care au fost implicate mai multe persoane.
Echipajele de poliţie deplasate la faţa locului au intervenit şi au aplanat conflictul şi au identificat 4 bărbați cu vârste cuprinse între 20 şi 56 de ani, din municipiul Alba Iulia  între care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a produs un conflict spontan în urma căruia unul din ei a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde i-a fost acordate îngrijiri medicale, însă fără a rămâne internat. În timpul conflictului bicicleta unuia dintre participanţii la scandal a fost distrusă.
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22607 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*