Trei bărbați din Sebeș au fost reținuți de poliție

Mircea Trifu

La data de 26 octombrie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au identificat trei bărbaţi, cu vârste de 18, 27 şi 30 de ani, din municipiul Sebeş, ca persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-un container cu scule amplasat pe un şantier de pe raza municipiului Sebeş, faptă reclamată poliţiei în dimineaţa aceleiaşi zile.

Se pare că, în noaptea de 25 spre 26 octombrie 2017, cei trei bărbaţi ar fi pătruns, prin efracţie, în container şi ar fi sustras mai multe scule electrice (drujbe, bormaşini, etc) a căror valoare a fost estimată la 10.000 de lei.

Cu ocazia investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze integral prejudiciul, pe care l-au restituit societăţii păgubite. Cei trei bănuiţi de comiterea furtului au fost reţinuţi, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de 27 octombrie 2017să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

La activităţile desfăşurate pentru identificarea celor trei bărbaţi, poliţiştii au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi  Alba – Detașamentul Sebeş.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22561 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*