Trei bărbați din Cugir au fost reținuți de poliție după ce au bătut un muncitor în plină stradă. Un alt agresor se ascunde de oamenii legii

bataiePoliţiştii din Cugir au reţinut trei bărbaţi din oraş care sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Un alt bărbat, care a luat şi el parte la comiterea infracţiunilor şi se sustrage cercetărilor, este căutat de poliţişti.

La data de 30 mai 2017, în jurul orelor 11.50, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că, pe strada Aurel Vlaicu din Cugir, o persoană a fost agresată.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi imediat la faţa locului, a rezultat că un bărbat în vârstă de 42 de ani, din judeţul Hunedoara, angajat la o societate comercială ce desfășoară activităţi de reabilitare a străzii respective, pe fondul unor discuţii contradictorii legate de calitatea lucrărilor, a fost agresat de patru bărbaţi care, după comiterea agresiunii au părăsit locul faptei.

Victima a fost transportată la spitalul din Cugir unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

La scurt timp, poliţiştii i-au identificat pe cei patru agresori, bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 48 de ani, toţi din Cugir, faţă de trei dintre ei fiind luată măsura reţinerii,pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cel de-al patrulea, în vârstă de 32 de ani, se sustrage cercetărilor şi este căutat de poliţişti în vederea tragerii la răspundere penală.

În cursul zilei de miercuri, 31 mai, reţinuţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17502 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*