Trei bărbați din Blaj au fost reținuți de poliție

Poliţiştii din Blaj au reţinut trei bărbaţi din municipiu ce sunt bănuiţi de fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi lovire. Vor fi prezentaţi în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 13 martie 2018, în jurul orei 13,20, poliţiştii din Blaj au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la un imobil de pe strada Alexandru Borza, din oraş, s-a produs un scandal în care erau implicate mai multe persoane.

Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea stării conflictuale, iar din primele cercetări au constatat că, pe fondul unui conflict spontan, 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 56 de ani, şi-au aplicat reciproc lovituri, doi dintre ei suferind leziuni uşoare, pentru a căror îngrijire au fost transportaţi la spitalul din Blaj.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar faţă de 3 dintre bărbaţii implicaţi a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18625 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*