Trei bărbați care au dat „lovitura” la o sală de jocuri de noroc din Alba Iulia au fost arestați

Cei trei bărbați prinși în flagrant de politiștii din Alba Iulia, în timp ce furau 12.535 lei dintr-o sală de jocuri de noroc, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Poliţiştii din Alba Iulia au depistat, în flagrant delict, trei bărbaţi bănuiţi de comiterea furtului sumei de 12.535 de lei dintr-un aparat amplasat într-o sală de jocuri din Alba Iulia. Cei trei au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Vă reamintim că, în după amiaza zilei de 16 noiembrie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reuşit prinderea, în flagrant delict, a trei bărbaţi, cu vârste de 46, 42 şi 33 de ani, din judeţele Hunedoara şi Gorj, în timp ce sustrăgeau, dintr-un aparat de jocuri electronice, amplasat într-un local din municipiul Alba Iulia, suma de 12.535 lei.

Cei trei bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde au fost reţinuţi, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. În cursul zilei de voneri, 17 noiembrie 2017, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, unde s-a decis să fie arestați preventiv pentru 30 de zile.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22082 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*