Trei absolvenți ai școlilor de subofițeri jandarmi sunt, începând cu luna august, repartizați în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba

ziua jandarmeriei romane 13Ceremonia de numire în funcție a celor trei jandarmi din promoția 2016 a avut loc luni, 1 august 2016, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba într-un cadru festiv. După trecerea în revistă a formației, intonarea imnului national si prezentarea ordinelor de avansare de catre inspectorul șef, absolvenții au fost prezentați noilor colegi. Este vorba despre o tânără absolventă a Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și doi absolvenți ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni încadrați în structurile jandarmeriei cu gradul de sergent major. După o scurtă perioadă de acomodare, tinerii subofițeri vor fi repartizați la subunitățile operative ale unității unde iși vor desfășura activitatea și vor avea ocazia să aplice noțiunile teoretice, dar și deprinderile practice pe care și le-au însușit de-a lungul celor doi ani de studiu petrecuți în școlile militare.

Unul dintre tinerii absolvenți a ținut să precizeze că profesia pe care și-a ales-o este cea la care a visat dintotdeauna, că este mândru că va putea să fie în sprijinul semenilor săi și ne asigură că pe parcursul carierei va da dovadă de devotament și dăruire față de arma pe care și-a ales-o. Cei trei tineri subofițeri au fost asigurați de către comanda unității că vor fi sprijiniți pentru a se integra în noul colectiv, au fost felicitați și li s-a urat succes în activitatea pe care o vor desfășura la noile locuri de muncă.

       

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 25900 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*