Transportatorii de marfă și de persoane, în atenția polițiștilor rutieri din Alba. S-au aplicat amenzi de peste 30.000 de lei

Mircea Trifu

politie rutoeraPoliţiştii rutieri din Alba au verificat 164 de autovehicule de transport marfă şi 63 de autovehicule destinate transportului de persoane, în cadrul unei acţiuni de prevenire a accidentelor. În total, au fost aplicate 58 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru depăşirea limitei legale de viteză.

La data de 19 ianuarie 2016, poliţiştii din structurile de poliţie rutieră din judeţul Alba, au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea accidentelor în care sunt implicate autovehiculele de transport marfă şi persoane.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost controlate 146 de autovehicule destinate transportului de mărfuri, iar poliţiştii au constatat 51 de abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Cele mai multe sancţiuni (10) au fost aplicate pentru depăşirea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost reţinute două permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 30.660 lei.

În ceea ce priveşte transportul de persoane, poliţiştii au verificat 63 de autovehicule destinate acestui tip de transport, iar în 7 situaţii au constatat abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice (viteză, depăşire neregulamentară şi alte abateri).

A fost reţinut un permis de conducere, pentru depăşire neregulamentară, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 1.470 lei.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22502 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*