Transavia înființează 2 noi ferme vegetale dotate cu utilaje agricole de 5 milioane de euro

transavia 4Compania Transavia, liderul pieței de carne de pui din România, anunță înființarea a 2 noi ferme vegetale la Ciuguzel (jud. Alba) si Sâmboleni (jud. Cluj).  Pentru dotarea tehnologică a noilor ferme vegetale Transavia a investit exclusiv din surse proprii 5 milioane de euro pentru achiziționarea de mașini agricole John Deere de la reprezentantul local, compania Ipso Agricultură România.

Extinderea diviziei vegetale a depășit bugetul de investiții anunțat pentru acest an, iar în ultimii 7 ani, Transavia a investit peste 60 de milioane de euro urmând cele mai înalte standarde de performanță în producerea cărnii de pui în România.

transavia 3“Produsele Transavia provin dintr-un sistem de producție complet integrat de la bob la furculiță, de aceea   am înfiinţat acum doi ani o divizie vegetală pentru a produce cerealele în regim propriu” declară Ioan Popa, directorul general Transavia.  In 2011, Transavia a inaugurat 2 ferme vegetale la Spring (jud. Alba) şi la Rediu, comuna Aiton (jud. Cluj). Pentru 2014, ținta este cultivarea a peste 15.000 ha teren transavia 2agricol pentru asigurarea în proporție de 100% a necesarului de cereale pentru hrana păsărilor, precum și înființarea de noi culturi agricole.

Pentru un control total al lanţului de producţie, Transavia a înfiinţat în 2011 divizia vegetală prin care se asigură producerea în sistem propriu a cerealelor folosite la hrana păsărilor, o premieră în rândul marilor producători de carne de pui în România.

Despre Transavia

Transavia este cel mai important producător de carne din România, producem peste 55.000 tone de carne de pasăre în fermele proprii din cinci județe transilvănene (Alba, Cluj, Sibiu, Brasov, Harghita). Toate produsele sunt realizate în conformitate cu normele de calitate internaţionale, sub controlul autorităţilor sanitar- veterinare şi de mediu, iar in anul 2006 am fost selectați drept furnizor al Casei Regale a României.

transavia 1Cei 22 de ani de activitate pe piaţa avicolă din România ne atestă calitatea incontestabilă de lideri. Fondatorul şi directorul general al companiei este dr. ing. Ioan Popa, arhitectul celei mai performante companii cu sistem integrat de creştere, procesare şi comercializare a produselor din pui din România.  Produsele Transavia sunt prezente pe piaţa internă în procent de 75% în marile lanţuri de retail prin brandurile Fragedo si Papane. Transavia este prezentă şi pe piaţa internaţională, prin exporturile realizate în ţări din Comunitatea Europeană (inclusiv Franta si Marea Britanie), Africa şi Orientul Apropiat.
Cei peste 1500 de angajaţi, o echipă solidă de management, investiţii constante şi un know-how propriu stau în spatele succesului obţinut şi la baza tuturor planurilor noastre de viitor. Mai multe detalii pe: www.transavia.ro , www.fragedo.ro

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22011 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*