Totu-i gri, spre negru !

S-au format doua tabere. Unii care vor sa-i bage pe altii la „mititica” si altii care se simt amenintati cu puscaria, si care-i fac troaca de porci si ii acuza pe cei dintai. Nu cunosc adevarul despre acest razboi, deci nu pot sa ma pronunt. De altfel nici nu are rost sa-ti bati „procesorul” cu ceva ce nu are cap si nici coada. Daca mi-ar cere totusi cineva parerea as zice ca, avand in vedere ca zeci de ani nimeni nu a dat socoteala la nimeni si unii si altii „au scame”. Nu exista alb absolut, dupa cum nici negru absolut. Totul e in nuante de gri. Din pacate gri spre negru. Dar nu pot sa nu remarc un fenomen ce imi provoaca scarba. Exemplific :

Fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu a fost condamnat definitiv, pe 24 mai 2016, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an de închisoare cu suspendare în dosarul „Case pentru generali”, în legătură cu achiziţionarea în condiţii ilegale a unei locuinţe de serviciu la preţ subvenţionat.

Cum mai ai tu tupeul mai general penal al armatei romane sa vi seara de seara „pe televizor” sa ne dai lectii ?????????

Mitica Dragomir. In prima instanta a luat 7 ani. E adevarat ca se bucura de prezumtie de nevinovatie ca nu e condamnat definitiv dar cum i se permite, moral vorbind, sa vorbeasca la posturi de televiziune si sa terfeleasca justitia din moment ce are un interes major in subiectul cu pricina.

Valcov. A luat si asta 8 ani, e adevarat tot in prima instanta. Dar cum poate fi consilier, sfatuitor, al Primilui ministru din aceasta postura ???

Sebastian Ghita. A fugit din tara sustragandu-se justitiei. Nu ma intereseaza daca e vinovat sau nevinovat si nici daca a fugit din tara. Daca „organele” au fost atat de nepricepute, asta e. Dar e inadmisibil ca din aceasta postura de fugar sa fie invitat sa participe telefonic pe un post tv. la un talk show ca si cand vorbea din propria-i sufragerie. Eu cred ca asta e treaba CNA-ului pana la urma.

Exemplele date intaresc regula. Au fot alese pe moment. Si exemplele pot continua. Din pacate latura legala e cu cantec la noi, ce sa mai vorbim despre cea morala.

Totul e gri spre negru !!!

Alin Popa, președinte PNȚCD Alba

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17467 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*