Total Post este noul partener E.ON pentru expedierea facturilor

facturiAproximativ 3 milioane de clienţi E.ON vor primi facturile de gaze naturale şi/sau energie electrică prin intermediul Total Post. Parteneriatul vizează distribuirea corespondenței companiei către clienţi: facturi de consum, înștiințări, notificări de plată etc.

Facturile de gaze naturale şi electricitate emise de E.ON Energie România vor ajunge din această lună la clienţii companiei prin intermediul serviciilor poştale oferite de Total Post, cea mai importantă companie privată de pe piața corespondenței adresate.

Parteneriatul dintre E.ON Energie România şi Total Post are la bază preocuparea companiei noastre de îmbunătăţire a serviciilor, urmărindu-se pe termen scurt fluidizarea procesului de transmitere şi o reducere a timpului de livrare a corespondenţei către clienţi.

Contractul încheiat recent între cele două părţi este valabil pentru 2 ani şi are ca obiect distribuția corespondenței companiei (facturi, înștiințări, notificări etc.).

Odată cu intrarea în vigoare a noului parteneriat cu Total Post, facturile E.ON Energie România nu vor mai fi expediate prin intermediul Poştei Române.

E.ON Energie România emite lunar circa 2 milioane de facturi de gaze naturale şi electricitate către clienţii din 20 judeţe din partea de nord a României.

Plata facturilor poate fi efectuată prin intermediul multiplelor mijloace/canale de plată: card, numerar, transfer bancar, debit direct, Internet Banking sau POS, puse la dispoziţia consumatorilor de Payzone, Paypoint, OMV- Westaco, BRD, ING, Creditcoop, Banca Transilvania, UniCredit Ţiriac, Banca Carpatica şi Raiffeisen Bank.

Departamentul Comunicare Corporatistă

E.ON România

E.ON Energie România, membră a Grupului E.ON, este specializată în furnizarea gazelor naturale şi a electricităţii pentru clienţii din 20 de judeţe din partea de Nord a ţării, din Transilvania, Moldova şi Banat. Portofoliul de circa 3 milioane de clienţi identifică E.ON Energie România ca unul din cei mai importanţi jucători de pe piaţa de gaze naturale şi energie electrică din România.

Total Post operează pe segmentul poștei de scrisori, oferind serviciile aferente acestui sector: expedieri înregistrate și neînregistrate, servicii conexe traficului poștal (tipar, servicii financiare). Compania a fost fondată la sfârșitul anului 2009 și, în mai puțin de 5 ani, a reușit să formeze o echipă de peste 1400 de angajați pentru activitatea curentă și 600 de colaboratori pentru proiectele punctuale, de anvergură.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Un Comentariu la Total Post este noul partener E.ON pentru expedierea facturilor

  1. Svetlana Pau Răspunde

    iulie 12, 2017 la 11:44 am

    Si daca le livreaza tot cu intarziere, am dat de dracu! Sa te tii penalizari! Cum e posibil ca o factura care intra la ei cu data de 28 a lunii sa iti fie livrata abia in 10-12 a lunii urmatoare? Si daca o aduce cu bicicleta cineva de la Bucuresti tot ar ajunge mai repede!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *