Tinerii liberali organizează o nouă ediție a Școlii Cultural-Politice la Sinaia. 20 de locuri gratuite pentru tineri din afara PNL. Instrucțiuni de participare la selecție

scoala politica culturala tnlÎn perioada 07 – 10 ianuarie 2016 se va desfășura la Sinaia o nouă ediție a Școlii Cultural – Politice TNL, organizată de această dată în urma unei colaborări între organizații TNL și Comisia Națională de Educație a TNL. Evenimentul, la care vor participa diverși lideri PNL, TNL, CSL și CEL din țară, va avea tema «Cultură și cultură politică. Implicarea tinerilor la nivel comunitar și politic».

Programul va fi unul destul de variat, cuprinzând activități precum: seminarii cu subiecte politice, activități in-door și out-door, vizitare de obiective cultural-istorice etc. Sunt așteptați să participe circa 70 de tineri din toată țara, atât membri ai Partidului Național Liberal, cât și simpatizanți. Pe lângă aceștia, organizatorii au mai pregătit și maxim 20 locuri gratuite pentru tineri din afara Partidului Național Liberal, locuri care urmează să fie ocupate în urma unei selecții desfășurate la nivel național. Pentru a participa la această selecție, tinerii interesați trebuie să aibă între 18 și 35 de ani și să se înscrie într-o competiție care va presupune realizarea următoarelor materiale:

– o scrisoare de intenție, însoțită de un CV;

– un eseu pe tema „Personalități ale Partidului Național Liberal și Marea Unire”, eseu care să îndeplinească următoarele cerințe: să aibă dimensiunea cuprinsă între 3 și 5 pagini; să fie redactate în format Word, TNR, 12, Justify, la 1,5 rânduri; să cuprindă o bibliografie constând în minim 5 surse, dintre care cel puțin două cărți; să aibă o pagină de titlu pe care să fie datele participantului (numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, localitatea de proveniență).

Materialele vor fi expediate în format electornic până la data de 10 decembrie 2015, la adresa de e-mail: cnetnl.cnetnl@yahoo.com.

Succes tuturor participanților!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24664 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*