Tinerii liberali din Alba au cinstit doamnele și domnișoarele de Ziua Internațională a Femeii

8 martieCa în fiecare an tinerii liberali din Alba, au realizat și în 2014 acțiuni specifice cu ocazia zilei de 8 martie. Astfel, dacă în Alba Iulia, TNL-iștii au ales să participe alături de seniori la acțiunile de împărțire de flori către domane și domnișoare, desfășurate în diverse zone ale orașului, TNL Aiud și TNL Blaj au realizat și acțiuni proprii.

Astfel, la Blaj, tinerii liberali au ales să meargă la Spitalul Municipal. Daniel Alexa, vicepreședinte TNL Alba, a declarat: „Am decis să mergem la această unitate sanitară pentru a le ura multă sănătate tuturor domanelor și domnișoarelor, fie cadre medicale, fie paciente. Evident, le-am oferit și flori și după modul călduros în care am fost primiți, am decis să repetăm acțiunea și în anii următori”.

Referitor la acțiunea tineriilor liberali din Aiud, mai multe informații a oferit Ciprian Alexa, președintele TNL Aiud: „Anul acesta am ales să fim alături, spre a le ura La mulți ani!, de doamnele profesoare din localitate, cel care și pe noi ne-au îndrumat de-a lungul anilor de școală. Am vizitat circa 40 de doamne profesoare spre a le dărui flori, iar gestul nostru a fost bine primit. Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor din BPL TNL Aiud pentru modul în care s-au implicat în această frumoasă acțiune”.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21796 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*