Tinerii liberali din Abrud și-au ales o nouă conducere

Alegeri.TNL.Abrud-23.02.2014Duminică, 23 februarie, începând cu ora 17.00, s-a desfășurat Adunarea Generală a Organizației de Tineret a PNL Abrud, la care au participat în jur de 30 de persoane, membrii sau simpatizanți ai Partidului Național Liberal. Evenimentul s-a bucurat de prezența unor lideri locali ai PNL, precum Lucian Vasilache (președintele PNL Abrud), Dorel Pașca (viceprimarul orașului Abrud), Liviu Gherghel (consilier local PNL în cadrul Consiliului Local Abrud) ș.a. Din partea conducerii județene a TNL Alba au participat: Cristian Radu (președintele TNL Alba), Emil Toma și Florin Dan (vicepreședinți TNL Alba), Cristi Puie (secretar general TNL Alba), Ionuț Bâscă (membru al BPT TNL Alba), precum și Adrian Simion (purtător de cuvânt al PNL Alba).

În discursul său președintele PNL Abrud, Lucian Vasilache, le-a transmis tinerilor liberali abrudeni toată susținerea pentru viitoarele proiecte ale TNL Abrud. De asemenea, au fost aduse în discuție: situația politică la nivel național și local, momente importante din istoria PNL la nivel național și local, modul în care partidul se va pregăti pentru anul electoral 2014, chestiuni referitoare la dezvoltarea economică a orașului Abrud și a zonei înconjurătoare ș.a. Radu Cristian, președintele TNL Alba, a atins, în discursul său, unele subiecte foarte importante pentru PNL și TNL la nivel local: importanța rețelei electorale, organizarea structurilor de partid la nivel local, pregătirea partidului pentru provocările viitoare ș.a.m.d. De asemenea, Adrian Simion a vorbit despre proiectele importante pe care PNL și TNL le susțin la nivel național, regional și local, importanța tinerilor în societatea românească și în PNL și modul în care tinerii pot să se dezvolte politic în structurile de conducere ale Partidului Național Liberal.

Adunarea Generală a TNL Abrud a avut ca principal punct pe ordinea de zi alegerea unei noi structuri de conducere pentru următorii doi ani. Vechiul birou de conducere și-a încheiat mandatul și s-au organizat noi alegeri pentru Biroul Politic al TNL Abrud. În urma votului Bogdan Furdui a fost ales ca președinte al TNL Abrud. Vicepreședinți au fost desemnați: Tudor Furdui, Alina Oaida și Claudiu Oniță. Membrii în cadrul BP TNL Abrud vor fi Adrian Lazăr, Vasile Morar, Victor Pașca, Vlad Mihai Satmari, Bogdan Sturza, iar Mihai Sturza și Radu Sturza vor activa ca membrii supleanți.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20652 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*