Tineri cu care se mândrește județul Alba

gala studentilorLiga Studenților Români din Străinătate (LSRS) invită studenți originari din județul Alba, cu studii în România sau străinătate, să se înscrie la cea de-a V-a ediție a concursului Premiile LSRS pentru Excelență Academică, precum și la Gala Studenților Români din Străinătate 2014.

Competiția este deschisă tuturor studenților români care au studiat în țară sau în străinătate în anul universitar 2012-2013 și care au rezultate deosebite pe plan academic sau extracuricular.

Premierea tinerilor cu rezultate deosebite va avea loc pe 8 iauarie 2014, la București, în cadrul Galei. Candidații se pot înscrie în concurs online, iar pentru mai multe detalii vă invităm accesați pagina oficială a evenimentului: http://gala.lsrs.ro.

Cine a reprezentat județul Alba la Gala 2013?

Ca în fiecare an, concursul are participanți din toată țara. Anul trecut, Sergiu Pașca a fost singurul finalist din județul Alba, municipiul Aiud. Sergiu a fost concurent la categoria America de Nord, post-universitar și totodată câștigătorul Marelui Premiu – Studentul Român al Anului în Străinătate.

În ultimul an, Sergiu Pașca a primit oferta de angajare mult-dorită. “Am fost ofertat cu un loc de muncă la Stanford University, ca profesor asistent. În urmă cu câteva săptămâni am acceptat-o, iar la începutul anului viitor voi deschide oficial și Laboratorul Pasca în cadrul Departamentului de Psihiatrie de la Stanford”, a afirmat recent Sergiu Pașca.

Povestea lui Sergiu Pașca este un model pentru tinerii români aflați la studii în străinătate, motiv pentru care LSRS încurajează în continuare tinerii din județul Alba și nu numai să se înscrie în Concurs și la Gală.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 25394 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*