„Timpul Blăjean”, publicație locală de cultură, cât și revistă oficială a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain”

Revista „Timpul Blăjean” este o revistă locală, fondată în cursul lunii august a acestei veri, în cadrul revistei „Timpul”, care s-a relansat de o perioadă scurtă de timp. Ulterior, aceasta a obținut un dublu statut, fiind atât revistă locală de cultură, cât și revistă oficială a  Colegiului Național „Inochentie Micu Clain”.

Revista este un portal de cultură, un liant între suflet și cunoaștere, care prezintă articole de interes general aparținând unor domenii distincte: literatură, filozofie, drept, spiritualitate etc. Colectivul redacțional este format din elevi ai colegiului: Anca Hebean (redactor cultural și administratorul paginii de Instagram), Adrian Hebean (redactor recenzii), Catinca Gizdavu (redactor recenzii și administratorul paginii de Facebook), Popescu Andreea (redactor cultural), Păcurar Maria (redactor cultural), Raica Simona (redactor cultural), Ignat Izabela (redactor știri locale), Ivan Timeea (fondator al revistei, coordonator adjunct și redactor cultural), precum și o fostă elevă a colegiului, actuală studentă, Cârnaț Antonia (redactor interviuri), Simu Carmen (profesor de Limba și literatura română, coordonator și editor), Oancea-Raica Claudia (profesor de Limba și literatura română, coordonator și editor).

De altfel, revista prezintă și articole aparținând secțiunii de știri locale, ținând lectorul în contact cu tot ceea ce se întâmplă în jurul său și nu numai. „Timpul Blăjean” va susține vinerea aceasta primul eveniment în omagiul Zilelor Școlii Blăjene, materializat prin intermediul unei recitări, întrucât „Luceafărul poeziei românești” a pășit pe ținuturile micului oraș din inima Romei, dar cu o cultură de proporții mari, aducând poezia în inimile oamenilor de aici. De asemenea, aceasta promite proiecte și evenimente îndrăznețe, care să atragă publicul larg de toate categoriile.

Date de contact: e-mail-catinca.gizdavu@gmail.com

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22827 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*