,,Timeless Moments whit I.L.Caragiale”, proiect derulat la Liceul de Arte “Regina Maria” din Alba Iulia

La Liceul de Arte “Regina Maria” din Alba Iulia s-a desfășurat cea de-a X-a ediție a proiectului ,,Timeless Moments whit I.L.Caragiale”. Evenimentul, derulat în colaborare cu Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, a fost gândit sub forma unei manifestări complexe din punct de vedere artistic.

“Pe lângă expoziția grafică a elevilor claselor III-VIII, am asistat la momente muzicale, la fragmente interpretate de elevii de liceu si de gimnaziu, precum și la scenete de teatru reprezentative pentru opera marelui I.L.Caragiale. Elevii noștri ne-au uimit, ca de fiecare dată, cu creativitatea, talentul și entuziasmul cu care au reușit și reușesc mereu să impresioneze și să capteze atenția invitaților. Mulțumesc, pe această cale, colegilor mei profesori, pentru dedicarea totală și misiunea nobilă de a descoperi și modela, în fiecare zi, veritabile talente”, a transmis Alexandrina Filip, profesor al Liceului de Arte ,, Regina Maria”, precum și Inspector Școlar pe aria curriculară Arte.

Domnia sa a mai precizat că, în perioada următoare, elevii acestei instituții de învățământ vor continua să pregătească momente artistice spciale, dedicate Centenarului Marii Uniri.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17270 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*