Tenisul juvenil dominat de sportivi de la cluburi din județul Alba, la Campionatul Național pe echipe U10. Felicitări sportivilor nostri!

tenisFederația Română de Tenis a organizat, pe terenurile Centrului Național de Tenis din București, Campionatul Național pe echipe U10, rezervat copiilor de până la zece ani. Optsprezece echipe de fete și douăzeci echipe de băieți s-au înscris în cursa pentru medalii, pentru ca în ultima fază patru echipe de fete și patru de băieți să-și dispute locurile pe podium.

În turneul fetelor, Tenis Club SUN din Alba Iulia a dominat categoric competiția, câștigând toate meciurile cu același scor, 3-0. Alexia Iulia Mărginean și Elena Alexandra Neacșu sunt cele două jucătoare care au adus acest valoros trofeu pentru TC SUN, podiumul fiind completat de AS CS AS Club Politehnica București și de TC Stănică Craiova. Pe locul patru s-au clasat fetele de la CS Fortuna Brăila.

Situație oarecum asemănătoare și în turneul băieților, câștigat de AS Clubul de Tenis Alba Cugir, Tudor Popovici și Lucian Codea fiind învingători cu 3-0 în toate cele cinci meciuri, două pe tabloul principal și trei pe tabloul final de patru echipe. Pe locurile 2 și 3 s-au clasat AS CS AS Club Politehnica București și ACS MS Team București, pentru ca pe locul 4 să se claseze TC Stănică Craiova.

Lucian Dărămuș

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21472 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*